ucak-seyahati

Uçak Seyahatinin Ucuzlaması Araç Kiralama Sektörüne Yaradı

Her geçen gün yaygınlaşan uçak seyahati birçok sektörü de beraberinde canlandırdır. Ulaşımın hızlanması ve uçak biletlerinin çok uygun olması hem turizmi hem de araç kiralamasektörünü hareketlendirdi.

Uçak biletlerinin ucuzlaması sayesinde hava ulaşımıyla yolculuk etmek lüks olmaktan çıktı. Uçak biletlerinin düşmesi ile yurtiçinde uçak ile değişik noktalara uygun fiyat seçenekleriyle uçmak mümkün oldu. Bunun ile birlikte araç kiralama sektörü de canlanmış oldu.

Uçak yolculuğunu tercih eden vatandaşlar, ulaşımlarını kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek için varmış oldukları yerde araç kiralama hizmetini alarak ulaşım problemlerini tamamen çözmüş oldu.

Uçak biletlerinin uygun olmasının dışında araç kiralama fiyatlarının da aynı şekilde uygun bütçeli olması kişilerin bu yolu tercih etmelerini sağlayan faktörler arasındadır.Tercih edilen bu ulaşım şekli kişilere, saatlerce araba kullanmak zorunda kalıp oluşan yolculuk stresini ortadan kaldırma ve ayrıca zamandan da tasarruf etme olanağını sunuyor.

EN ÇOK EKONOMİ SINIF ARAÇLAR TERCİH EDİLİYOR!

Araç kiralamada en çok ekonomi sınıf araçlar tercih edilirken,  yabancı katılımlı düzenlenen toplantılarda lüks segmentte bulunan araçlarda yine tercih konusu olabiliyor.Araç kiralama sektörüne hareket katan gelişmelerden bir diğeri de kuşkusuz ki kongre turizmin yaygınlaşmış olmasıdır.

Farklı sektörlerde ki çeşitli gelişmelerden etkilenen araç kiralama özellikle son yıllarda oldukça ciddi bir büyüme göstererek 3 milyar dolarlık bir hacme ulaşmıştır.